When life is bad

Sitter i bibliotekets mysrum och har sv, ska fortsätta skriva på epokerna... sen ska vi se romeo och julia... gött... sen är det lunch och geo, o sen slutar vi! ska ta det lugnt denna fred... 

debbsie börjar få tillbaka bölden... vet inte hur vi ska göra, man vill liksom inte ge upp hoppet, men vi kan inte hålla på o medicinera henne hela tiden heller... ska se nu hur stor den växer sig o se om hon kanske klarar att få bort det själv... men även om hon kan det så kommer det komma tillbaka om och om igen...  vad jag hatar sånt här!!

Danza är bättre trots allt.. men vetrinären var i går o han sa att hon ska stå en vecka för svullnaden på det tidigare skadade benet... men.. hon har redan stått typ en månad för det!! o även om det går ner så kommer det troligtvis komma tillbaka igen när vi börjar komma igång... för det har ju redan kommit tillbaka en gång... så frågan är klarar hon av att ridas? ...  vi ska överväga om vi ska lämna tillbaka henne... känns bara så surt allt det här.. sen får vi fundera på om vi ska kolla upp en ny foderhäst, eller om jag bara ska bli medryttare till nån.. funkar ju det med..

bläääääääääääääääää på allt..... 




Kommentarer
Postat av: Carrobull

håller mer dig Julia <3

2011-09-20 @ 11:25:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0