Kära människor

I helgen har jag gått o blivit sjuk :/ inte så bra... vilket har gjort att jag inte kunnat gjort så mkt. Nu känns det lite bättre så ska eventuellt träffa min kära Amanda imorrn. Så imorrn blir en dag med fart... ska va i stallet vid nio, hem ta bussen tjugo över elva, sen amanda, sen hem och till ridskolan..
det är så att det är resursdag imorrn o vi får ledigt!
ledig onsd till månd alltså!
torsd stallet
ska städa hela fredagen, det behövs!! far- och morföräldrar kommer på lörd. Blir kanske stallet fred och lörd blir det stallet också.
sönd stallet
förresten!! sommaren 2011 har kommit!!! (är det bara jag som tyckte att det var riktig sommarvärme idag?)
Denna bild gott folk, har jag tagit för ett par sommrar sedan när jag står på min tomt.
En utsikt över dalsänkan. Nu för tiden så är det närmast här en hage, det andra är åkrar.
Denna utsikt ser jag varje dag! det är fint! o nu när det går hästar här med!
Kan ni se vägen?

Vad är det här!

Jag måste verkligen sluta lova saker! jag sa för flera dagar sen att jag skulle lägga upp en bild på min nya hårfärg. Har jag gjort det?? NEJ! Jag är för lat :/ ärligt så finns det inte så mkt att skriva, sitter här o ska kolla på film. Har varit i stallet idag, insläpp o lite ridning, gick asbra! De är dock inte så snälla vid insläppet alltid :/ men får man damp på dom så går det ;)
Bild på Franz från förr förra sommaren söööt!

Ny hårfärg

Jag är ganska dålig på att blogga eller hur? :/ :( iallafall idag har det hänt något roligt, jag har färgat håret! till typ rödbrun! blev asbra! bara att det tar ett tag att vänja sig vid skillnaden. Så jag vill säga ett STORT TACK till Caroline som färgade det :D vi hade en jättetrevlig stund med bl.a. bakning <33
Hemma har jag bara tagit det lugnt. Det där med att plugga då? aa jag ska faktiskt plugga... ska läsa i sv-boken
Det börjar bli rätt slappt nu såhär bara ett par veckor till avslutningen. Eller ja, vi har ingen avslutning, den är till för studenterna. Vi andra behöver alltså inte komma.
btw jag kommer nog lägga upp bild på håret imorrn, kolla då ;)

Rersursdag

Idag är det resursdag! Men det är spanska o matte men sen får man åka hem :D hemma ska jag laga mat, gå ut med hunden, eller springa med honom, får se vad jag känner för, sen plugga sen laga mat igen... jag o bro är ensamma hemma så vi får fixa egen mat, eller... JAG får fixa mat till oss förhoppningsvis hinner man ta det lite chill också ;)

vill ha sommarlov

just nu sitter jag här o väntar på idrotten... har huvudvärk så det blir inga större ansträngningar :( sen slutar vi faktiskt för dagen :D men hemma blir det massor plugg! händer typ inget alls roligt idag.. så finns inte så mkt att skriva om. Hm.. vad ska man kunna skriva om?... sommarlovet... jag längtar till sommarlovet! men ska inte göra nåt speciellt vad jag vet än, inget planerat än... jo, jag har bestämt att jag SKA till kolmårdens djurpark.. har inte varit där på jättelänge! haha ne nu finns det inget mer att skriva, adjö ;)

Regnig måndag

Ytterligare en ny måndag! och det regnar! o jag ska till stallet sen :/ hoppas det slutar! nu är det sv i alla fall. Sen är det bara spanska kvar. Inte så mkt att säga mer om denna dag. Bloggade inte igår så jag kan ju berätta nu... jag var hos carro där vi pluggade lite matte och laga de kycklingsallad, gött <3! när jag kom hem åt jag innan jag stack till stallet för insläppet o lite ridning, när jag kom hem hade farmor och farfar kommit, för att lämna Frasse. Han har varit hos dem i helgen eftersom att vi var borta hela lördagen. Gött o se han igen <3

Eurovision

Då var Eurovision song contest 2011 klart! Azerbaijan vann! Det var igen jättedålig låt måste jag säga, bara att när de sjöng sista gången så blev det verkligen falskt :/ Vilken spännade final! Sverige låg ju i ledningen ett tag ju!!! men sen slutade vi som trea (efter Italien! kom igen, Italien :O??) men tusan, det är ju det bästa resultatet på jättelänge! i flera år har vi fått kvala, men inte nästa år! Eric var grym!
Aa som sagt, idag har jag varit i Örebro. Gick upp kl fem! sen hem till Linköping igen där jag var på One way. Ja, vet inte hur jag orkade haha när jag kom hem så var det ett par bidrag kvar i Eurovision så resten av kvällen tittade jag på det. Det var så spännande så jag somnande faktiskt inte haha trodde att vi skulle vinna där ett tag, men Azerbaijan drog ju ifrån, och Italien?? vad hände? Men visst var det jämt?? fram till slutet.
Imorrn ska jag till C och plugga lite, mysigt <3! Sen hem o rida + insläppet ;)

Nu är de Torsd

Torsd idag, alltså är det snart helg!! Först vill jag säga TACK till världens finaste Caroline som bloggade åt mig sist! <3 haha jag vill också säga att jag då inte var med hunden haha men nästan... jag var i stallet haha doesn't matter haha mycket ``haha´´ nu känner jag. Nu sitter jag i alla fall i skolan och har historia. Sen ska jag vänta i två timmar på kören, blir att plugga då ;) hemma mer plugg och äta och sova. That's my life :O boring yes! i helgen blir det Örebro! ska bli gött och kanske one way festivalen ;D och rida så klart! OCH (får inte glömma) Plugga.

Gästbloggning at Julia's..

Halloj !

Julia är ute och pysslar med hunden

så då passar jag,hennes snälla vän Caroline på att blogga åt henne. (A)

Egentligen vet jag inte alls vad vad jag ska skriva..

För tillfället sitter jag i vardagsrummet hemma hos mig och dunkar senaste från Veronica Maggio,

lite lagom skönt såhär på en måndagseftermiddag.

Senare ska jag ge mig ut på en Lååångpromenad ut i naturen

och sen..mat, plugg och SOVA.

Nae nu blev det tomt i huvudet..emh aa..¨

Bjuder på 2 bilder på sötaste julia som en slutkläm på dagen.

Puss & kram !

 

 


Ny vecka

En ny vecka igen då. Har inte hunnit blogga i helgen, har varit tvungen att ägna all tid åt plugg, så har jag tagit paus och ridit också ;) så det är vad jag gjorde i helgen ;) kul kul. Nu är snart denna dag avklarad också. Skönt, men sen vill man inte att nästa dag ska komma. Ibland går det för fort fram, jag vet, jag har sagt det massor men ändå. idag ska jag hem rida o sen ska jag plugga. Inte så mycket mer som händer. Pöss på er

Fredag IGEN

Fredag igen... var det inte nyss fredag?? tiden går för snabbt, men aja, man klagar ju inte på att det är fredag precis ;) Pappa fick mig till sist att förstå att de kan inte betala för någon häst :( ni vet när man så gärna vill något så att man inte vill förstå verkligheten. Men jag har inte gett upp... så jag tänker ta tag i det med egna händer. Nämligen att själv skaffa pengar. Igår tog jag första steget när jag sökte ett jobb. Men jag fick det inte... var tvungen att va 18 :( Men ger jag upp, nej! XDXDXD har nån något tips så bara kommentera ;D (hur många det nu är som läser denna tråkiga blogg haha XD ). Hemma så måste jag nog plugga, sen upp till stallet för kvällsmatning igen, sen fredagsmys.
wow ni måste bara älska min blogg, visst är den kul?? (ironisk)

Just nu

Jaha läget just nu. Fortfarande hästfeber, inget som går över bara sådär!!! troll lindrar det lite iallafall ;) men iallafall... nu sitter jag så klart i skolan. Historia är det, då vi jobbar med den här konflikt/samarbetsuppgiften. På sönd ska den va inne, inte på fred som jag tror jag skrev nån annan gång. Sen är det en håltimme från två till fyra, bra? ja, då kan man plugga istället för hemma, kul? nej! det är kören som börjar sen alltså. När jag kommer hem så ska jag plugga lite till om jag behöver. Ska sen upp till stallet ikväll och mata pållarna.

Hästfeber

Idag har inte varir en vanlig skoldag, nej, vi har varit på flygvapenmuseumet. Det var rätt intressant faktiskt. Plus att vi fick leka lite på slutet ;) Sen vart det donken med jenny, carro o nemii, gött :D sen hem, cyklade hem i regn och snö, mindre gött :( Gick sen ut med hunden, sen pluggade jag lite innan jag lagade mat (mamma o pappa var inte hemma) Sen är det så att jag fått en en riktig allvarlig hästfeber. Det jag har gått och tänkt på hela tiden i två dagar är att skaffa häst. Men, hur troligt är det att mamma o pappa skulle gå med på det då? det är ju för dyrt och bla bla men något som lyser upp det är att pappa verkar ha lite funderingar på det, eller ja, endast funderingar. Aja, tänker inte ge upp hoppet! pappa ska titta på några annonser som jag hittat iallafall.

Valborg

Igår var det ju valborg! En väldigt slapp dag för min del. Först blev det stallet, mycket trevligt, troll var dock lite busig :( Sen vart det bjärka säby för att titta på brasa och träffa amanda och lite annat gott folk, mysigt :D
Idag ska jag till stallet igen och så måste jag försöka plugga, MåSTE! den stora samarbetsuppgiften ska vara inne på fred!
Slottet vid bjärka

RSS 2.0